Selecteer een pagina

Weijers Houtreiniging Ontlakking en Pestcontrol

Weijers maakt alles schoon waar lak op zit.

 

In verband met vakanties kunnen er van week 26 t/m week 34 andere openingstijden zijn.

Belt u even van te voren zodat u zeker weet dat wij er zijn.

Onze Services

velg

Metaal ontlakken

 • Velgen
 • Auto’s
 • Fiets- en motorframes
 • Alle andere metalen voorwerpen

Metalen voorwerpen worden chemisch of thermisch ontlakt.

Lees Meer

KTF Lakken

Bij deze behandeling worden de metalen voorwerpen ondergedompeld in een lakvloeistof en door middel van electriciteit wordt de vloeistof aan het materiaal verbonden. Daarna wordt het verwarmd tot 220 graden in een oven.

Door dit “bak”proces verhard de lak zodat deze na afkoeling een zeer hoge slijtvastheid bereikt en nauwelijks nog te beschadigen is. Zo ontstaat een bijzonder geschikte ondergrond voor verdere afwerking. Plamuren, schuren en lakken kan allemaal als oppervlakte afwerking plaatsvinden. Voor de niet zichtbare delen is de KTF behandeling tevens geschikt als afwerklaag .

Het heeft een heel strak aanzien. Door de zeer hoge kwaliteit van de KTF lak is het bijna onmogelijk om de delen te beschadigen tot op het metaal. Zelfs met een schroevendraaier kun je nauwelijks beschadigingen aanbrengen. Doorroesten behoort tot het verleden. Eventuele beschadigingen roesten dan ook niet onder de KTF-laag door. Door de dompelmethode worden dus ook de holle, bijna niet te bereiken ruimten goed behandeld.

Deze oppervlaktebehandeling is dus bij uitstek geschikt voor uw antieke auto. Maar ook voor industriële toepassingen zijn er legio mogelijkheden.

hout

Hout ontlakken en/of opnieuw aflakken

 • Binnenmeubels
 • Tuinmeubels
 • Deuren
 • Keukens

Om alle oude lagen van verf, lak en/of was te verwijderen wordt het hout chemisch ontlakt.

  Lees Meer

  Uw klassieke, moderne en design meubels zijn bij ons in goede handen.

  Nadat uw houten meubels zijn ontlakt kunnen ze geheel naar uw wensen in een nieuw jasje worden gestoken en onderhanden worden genomen door onze ervaren medewerkers.

  Na deskundig advies en het doorspreken van ons plan van aanpak kunnen wij uw meubels o.a.

  • Ontlakken 
  • Repareren/restaureren
  • Veranderingen aanbrengen
  • Schuren
  • Afwerken in iedere gewenste kleur
  ongedierte

  Ongediertebestrijding

  Overlast van plaagdieren ? Wij lossen het op ! 

  • Houtborende insecten ( houtworm-boktor)
  • Muizen / ratten
  • Wespen
  • Mieren
  • Vliegen
  • Alle overige plaagdieren
  Lees Meer

  Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding en wering van alle soorten plaagdieren oftewel ongedierte.

  Onze gediplomeerde ongediertebestrijders zijn opgeleid bij het KAD ( Kennis- en Adviescentrum Dierplagen) en zijn zéér vakbekwaam.

  Voor woningbouwbedrijven / horecagelegenheden / detailhandels voeren wij periodiek controles uit . 

  Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een vakkundig advies. Dit kan betekenen dat wij vakkundig de bestrijding van bijv. houtborende insecten, wespen of muizen voor u uitvoeren òf dat u zelf aan slag gaat met de juiste middelen om bijv. houtworm of mieren of muizen te bestrijden.

  winkelverkoop

  Winkelverkoop

  Voor de doe-het-zelver hebben wij in onze winkel een zeer gespecialiseerd assortiment

  • Beitsen, lakken, boenwas, Hard Wax Olie
  • Krijtverf
  • Beslag
  • Kwasten
  • Reinigings- en onderhoudsmiddelen
  • Ongediertebestrijdingsmiddelen
  Lees Meer

  Wij verkopen de kwaliteitsproducten van Ciranova die ook in onze werkplaats worden gebruikt om meubels, deuren en keukens e.d. van een (nieuwe) kleur of beschermlaag te voorzien.

  Voor een goed advies bent u altijd van harte welkom

  fijnstralen

  Fijnstralen

  Fijnstralen wordt gedaan als nabehandeling van ontlakt metaal of hout

  • Autovelgen
  • Motorframes
  • Spatborden
  • Deuren
  • Etc.
  Lees Meer
  meubelspuiterij

  Meubelspuiterij

  In de spuiterij hebben wij de mogelijkheid om gerestaureerde en nieuwe meubels te lakken. De kleuren worden in overleg met de klant bepaald.

  Zowel enkele meubelstukken als gehele interieurprojecten worden door onze meubelspuiter perfect afgeleverd.

  Lees Meer

  De gebruikte lakken zijn van zeer hoge kwaliteit en garanderen dan ook een lange bescherming van uw meubelstuk.

  tuinmeubelen

  Tuinmeubelen

  Bij de eerste zonnestralen in de lente, begint het weer te kriebelen.  De ideale tijd om ook weer het hardhouten tuinmeubilair onder handen te nemen.

  Wij hebben een uitgekiend reinigings- en beschermingssysteem van het excellente merk CIRANOVA voor uw kostbare tuinmeubels.

  Lees Meer
  Zeep, impregneer- en onderhoudsproducten zorgen weer voor een zomerlang mooie houten stoelen en tafels.

  Ook voor een grondige professionele reiniging van uw dure tuinmeubels hebben een uitstekende werkwijze. Na het verwijderen van alle oude laklagen, worden uw tuinstoelen geschuurd en van een nieuwe beschermende laag voorzien. Ook kunt u kiezen voor een dekkende kleur.

  Vraag voor advies vrijblijvend aan onze mensen.

  advies

  Vakkundig en vrijblijvend advies

  Onze medewerkers staan klaar om u geheel vrijblijvend te adviseren over;

  • Ongedierte / plaagdieren
  • Ontlakken hout en metaal
  • Kleuren, beitsen, lakken, oliën van meubels en vloeren
  Lees Meer

  Voor een goed advies en een prijsindicatieU kunt u contact met ons opnemen door een email te sturen( info@whop.nl ) met foto’s en zoveel mogelijk info over uw wensen m.b.t. het te behandelen object.

  U kunt natuurlijk ook naar onze winkel komen ( Groethofweg 30, 5916 PB Venlo ). Daar hebben wij kleurstalen van diverse producten die gebruikt kunnen worden om uw meubels e.d. een opknapbeurt te geven.

  Wij zijn uiteraard ook telefonisch voor advies en vragen bereikbaar: 077-3513003

  ophalen en brengen

  Meubels ophalen en terugbrengen ?

  Het kan lastig zijn om bijv. een grote tafel of kast zelf te vervoeren.

  Daarom hebben wij als extra service dat uw meubels opgehaald kunnen worden en na behandeling ook weer bij u thuis afgeleverd worden.

  Lees Meer

  Uiteraard zijn aan deze service wel extra kosten verbonden. Informeer gerust naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

  Weijers: werkplaats èn winkel

  Wij maken alles schoon waar lak op zit. 

  Houten meubels, deuren, metalen velgen van auto’s, auto’s, motors en fietsen, fiets en motorframes en zelfs verkeersborden.  Bij onze specialisten is elk voorwerp, hoe oud dan ook, in goede handen: de middelen die worden gebruikt om de lak en/of was te verwijderen zijn ongevaarlijk voor het materiaal.

  Bezoek onze winkel !

  Uit ervaring weten we dat u in onze winkel artikelen vindt die niet makkelijk elders te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan: sleutels, sloten en de echte oude accessoires voor de afwerking van uw antieke meubels.

  In onze winkel vind u verder ook boenwas, beitsen, oliën en lakken waarmee u na vakkundig advies,  kleinere en/of grotere projecten zelf kunt uitvoeren met een professioneel resultaat.

  Opgericht in

  Gecertificeerd bedrijf

  Wij hebben 40 jaar ervaring

  Weijers v.o.f. is vanaf de start in 1981 uitgegroeid tot een firma die bedrijven, instellingen en particulieren tot in de wijde omtrek van Venlo tot haar klanten mag rekenen.

  Lees Meer

  In de afgelopen twee decennia heeft het bedrijf verschillende fases doorlopen. Het begon echter allemaal met de Amerikaan Houck. Hij ontwikkelde in 1966 een systeem voor het reinigen van hout. Deze methode sloeg dermate aan, dat Houck besloot zijn formule ook in andere landen te introduceren. Een van de landen waar hij neerstreek was Nederland, waarmee het filiaal van Weijers Houtreinigers was geboren. In de jaren daarna maakte het bedrijf een sterke groei door; steeds meer mensen wilden hun oude meubels op laten knappen. Waardoor Weijers al snel naamsbekendheid kreeg.

  In het begin hebben het familiebedrijf zich  toegelegd op het reinigen en ontlakken van antieke meubels. Toen bleek dat er niet alleen vraag was naar reiniging maar ook naar het compleet opknappen van meubels, is er naast de werkplaats een winkel geopend met sloten, scharnieren en beslag. Maar ook beits, boenwas en onderhoudsmiddelen zijn hier verkrijgbaar.

  Omdat er nogal wat meubels werden afgeleverd met boktor en houtwormschade, werd ook de bestrijding hiervan opgepakt. Ook in dit segment werd veel ervaring opgedaan en na het volgen van gespecialiseerde opleidingen, hebben we al jaren gecertificeerde ongediertebestrijders in huis die voor huiseigenaren, woningbouwverenigingen, gemeenten en horecabedrijven klaarstaan met raad en daad. Op verantwoorde wijze worden plaagdieren bestreden met gelegaliseerde en milieuvriendelijke middelen.

  Zoals de afdeling Ongediertebestrijding uiteindelijk uit het repareren van meubels ontstond, zo groeide het reinigen en ontlakken van meubels uit naar het chemisch ontlakken van metalen zoals bijvoorbeeld oude auto’s, motoren, fietsen enz. Maar ook producten die bij de lakkerijen verkeerd zijn gelakt kunnen bij ons zorgvuldig ontlakt worden, zodat ze weer van een nieuwe lak- of coatinglaag kunnen worden voorzien.

  Offerte aanvragen ?

  E-mail: info@whop.nl

  Klant ervaringen

  “Erg goede kwaliteit en after service.

  De mensen van Weijers hebben mijn meubels erg mooi gereinigd en weer opgeknapt!”

  R. HOVENS

  “Zeer deskundig.

  De old-timer die ik helemaal opknap is perfect behandeld. Hij kan nu weer jaren mee.”

  F. JOOSTEN

  “Perfect!

  Weijers heeft de boktor waar ik last van had zonder pardon verjaagd. Erg goed werk.”

  R. WILLEMSEN

  Vrijblijvend Contact

  Foto’s toevoegen is niet mogelijk via dit formulier. Via mail naar info@whop.nl wél.

  Groethofstraat 30, 5916 PB Venlo

  In verband met vakanties kunnen er van week 26 t/m week 34 andere openingstijden zijn. Belt u even van te voren zodat u zeker weet dat wij er zijn

  Ma t/m Vrij: 8:00 - 17:00 uur. Zaterdag op afspraak

  i

  Algemene voorwaarden

  Weijers Venlo

  Weijers Venlo
  Groethofstraat 30, 5916PB Venlo